Bok. Zovem se Jordanka, prijatelji me zovu Joci. Rodila sam se i odrasla u prelijepoj Makedoniji. Diplomirani sam inženjer biotehnologije i zdravom hranom se bavim gotovo 15 godina.

Zbog ljubavi odlučila sam ostaviti sve i otputovati  1300km dalje. Živim u Rijeci i sretno sam udana već 7 godina. Od nedavno postala sam i sretna mama preslatkoj curici, Ani.

Ljudi kažu da sam vesela, brbljiva, iskrena, kažem sve ono što mislim. Borbena sam jer me život naučio na to. Plačem kad sam tužna jer je tako lakše. Smijem se kad sam sretna. Uživam u svakom trenutku života jer smatram da je prekratak, da nikad ne znamo što nam sutra donosi.

Život mi je postavio par prepreka kroz kojih sam morala naučiti prijeći a da se pritom ne srušim. Naučila sam kako nastaviti dalje…

Žestoka sam pobornica reda, rasporeda i rutina, a to primjenjujem i svojoj curici što se pokazalo odlično jer tako najbolje funkcioniramo, a to me je i spasilo od potpunog ludila.

Volim knjige, volim čitati. Dragi kaže da ih imam previše, a za mene riječ “previše” što se tiče knjiga ne postoji.

Volim putovati, a jedna od neostvavrivih želja mi je otputovati u Japan koje je putovanje već dva puta planirano, nadam se na treću sreću 🙂

Volim kuhati i pobornik sam zdrave hrane pa nastojim zdravo kuhati i za moju malu obitelj, pokušavajući postaviti ravnotežu između zdravog i lakog za pripremu.

Mama sam jednoj velikoj nejelici pa spremanje svakog obroka za nju predstavlja moj izazov isto kao i nahraniti ju. Živahno je dijete koje ima čvrstu volju koju jasno pokazuje.

Ovo je blog o mom životu kao mama, iskustva koja sam stekla, recepte koje smišljam svaki dan.

Dobrodošli u moj svijet!