Oni koji me poznaju dobro znaju da sam žestoka pobornica reda, rasporeda i rutina, a to primjenujem i svojoj curici još od rođenja što me spasilo od potpunog ludila. Pridržavanjem rasporeda brzo sam naučila prepoznati znakove glada, pospanosti, uznemirenosti i slično. Na taj način ona je postala smirenija i uspiješno smo izbjegavali nepotreban plač.

S rasporedom smo nastavili i nakon uvođenje krute hrane, a tada sam počela raditi i tjedne planove što mi je dodatno olakšalo. Postala sam još organiziranija kod kupovine namirnica, kod pripreme i čuvanje istih. Planiranjem sam osigurala i raznolikost prehrane koja je iznimno bitna.

Pokazaću vam par tjednih planova za bebe od 7 do 12 mjeseci i nadam se da ću nekome od vas olakšati planiranje. Neću navoditi koji je plan za koji je mjesec, svoj plan možete napraviti ovisno o tome koje ste namirnice uveli.

Planove možete skinuti ovdje

Posted by:aninamama

Bok. Ja sam Jordanka. Pobornik sam zdrave hrane i nastojim kuhati zdravo za moju malu obitelj. Mama sam jednoj velikoj nejelici pa spremanje svakog obroka za nju predstavlja moj izazov isto kao i nahraniti ju. Recepte koje smišljam svaki dan podijeliću s vama. Dobro došli u moj svijet!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s